Persondatapolitik for Hørning Puls - Landevej, Gravel og MTB

Hørning Puls (foreningen) er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem gør brug af foreningen, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved foreningens behandling af dine personoplysninger.

Ved anvendelse af medlemsapp'en behandler foreningen personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning, herunder delings af oplysninger til MinForening ApS der er databehandler.

Hvornår indsamler og anvender (Foreningens navn) dine personoplysninger

Foreningen indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  1. Når du indmelder dig som medlem i medlemsapp'en, eller udøver medlemsaktiviteter.
  2. Når du tilmelder dig som medlem i foreningsapp'en og gør brug af tilbuddene deri indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af foreningen, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på medlemstilbud og aktiviteter samt for at kunne modtage til og framelde til aktiviteter og arrangementer gennem MinForening-applikationen (ejet af MinForening ApS). I denne forbindelse indsamler (MinForening ApS) alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og emailadresse.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem ved oprettelse i medlemsapp'en.

Hvornår videregiver (Foreningens navn) dine personoplysninger

Foreningen kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:

  1. leverandører som foreningen samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller din brug af foreningen for eksempel leverandører af services, tjenester og support (inklusiv når dette relaterer sig til medlemstilbud), herunder foreningens egne;
  2. øvrige tredjeparter i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller brug af foreningen, herunder DGI, Skanderborg kommune og MinForening ApS (ejer af MinForening-applikationen); eller
  3. hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos foreningen.

Hvordan beskytter Foreningen dine personoplysninger

Foreningen har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og foreningen kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå foreningens sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Foreningen behandler om dig, kan du henvende dig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger foreningen behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode foreningen om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos foreningen er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i indmeldelsesblanketten påkrævede oplysninger, der er nødvendige for at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab.

Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald, kan foreningen og dennes databehandler (MinForening ApS) ikke tilbyde dig de services, der fremgår af aftalen, og dit medlemskab af foreningen ophører dermed automatisk.

Hvor længe opbevarer Foreningen dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Foreningen gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab), eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Hvis vi som dataansvarlig (foreningen) og databehandler (MinForening ApS) af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

Hvad sker der, når Foreningen ændrer denne persondatapolitik

Foreningen opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre at præsentere dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholde gældende lovgivning.

Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres via foreningens hjemmeside www.ude-motion.dk.